Bestuur ASV AlexA

Voorzitter
Nynke Bosman

Hoi hoi, ik ben Nynke, 18 jaar oud en zit in het 2e jaar van mijn studie. Sinds 1 April 2024 ben ik de voorzitter van AlexA. 
Ik vind het erg leuk om actief te zijn binnen het bestuur van AlexA. Buiten AlexA werk ik als gym - juf voor dreumesen en peuters. Ik kijk er naar uit om het komende jaar veel leuke activiteiten te gaan organiseren samen met de commissie! en er met zijn alle een leuk en gezellig jaar van te maken. Ik hoop jullie snel te zien bij de aankomende activiteiten! :)

Vice voorzitter
Sanne Kooijmans

Hoi! Ik ben Sanne, ik ben 22 jaar oud en zit in het 2e leerjaar van mijn studie. Ik ben begonnen als penningmeester binnen het bestuur en zal nu de rol van vice - voorzitter op mij nemen. Naast mijn werkzaamheden in het bestuur en mijn studie ben ik ook werkzaam in de kinderopvang. 
Ik heb het super naar mijn zin op de opleiding en binnen de studievereniging en vind het heel gezellig om samen met alle andere leden leuke en gezellige dingen te doen!

Penningmeester Minke Temmink

Hoi mijn naam is Minke,
ik ben 21 jaar oud en sinds 1 april 2024, de penningmeester van AlexA! 
 Dit houdt in dat ik vooral de geldzaken op orde hou en dat ik contact heb met verschillende organisaties. 
Verder houd ik me bezig met sporten, ben ik altijd in voor leuke activiteiten van AlexA en hoop ik jullie allemaal zoveel mogelijk te zien!

Secretaris Naomi van Vegten

Hoi allemaal! ik ben Naomi, 26 jaar oud en ik zit momenteel in het 1e jaar van mijn studie. Ik ben de secretaris van AlexA en naast mijn studie werk ik op een BSO in Haarlem. Ik ben altijd in voor een praatje, zoek graag de gezelligheid op en zit vol met idee├źn voor AlexA. Samen met de rest van het bestuur en de commissie gaan wij dan ook zorgen voor de leukste activiteiten en borrels. Ik hoop jullie daar allemaal te ontmoeten! Dus wie weet, tot snel! :)