Bestuur ASV AlexA

Voorzitter
Kaylis Meijaard

Hi! Ik ben Kaylis 21 jaar oud en zit op dit moment in mijn tweede jaar van de studie. Ik ben de voorzitter binnen AlexA en vervul deze taak met heel veel plezier. Naast mijn studie geef ik les op een middelbare school en loop ik stage bij de Kindertelefoon! Ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe studiejaar en om jullie allemaal te ontmoeten! Ik hoop er een onwijs leuke tijd van te maken met elkaar, ik hoop jullie allemaal te zien bij de volgende activiteit!

Vice voorzitter
Thirza Vos

Hoi hoi! ik ben Thirza, 21 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de studie. Ik ben sinds een jaar de vice voorzitter van AlexA. Momenteel volg ik mijn minor in Kopenhagen dus zal ik vooral veel op de achtergrond en online aanwezig zijn als bestuurslid. Ik heb heel veel zin in het nieuwe studiejaar en kan niet wachten om samen met het bestuur en de activiteitencommissie de leukste activiteiten voor jullie te bedenken!  

Penningmeester Sanne Kooijmans

Hoi! Ik ben Sanne ik ben 22 jaar oud en zit in het tweede leerjaar van de studie. Sinds 1 september ben ik de nieuwe penningmeester van AlexA en tot nu toe leer ik veel nieuwe dingen en vind ik het heel gezellig! Naast mijn werkzaamheden in het bestuur en mijn studie ben ik ook werkzaam in de kinderopvang. Ik heb het super naar mijn zin op de opleiding en binnen de studievereniging en het lijkt me heel gezellig om samen met alle andere leden leuke en gezellige dingen te doen!

Secretaris Naomi van Vegten

Hoi allemaal! ik ben Naomi, 26 jaar oud en ik zit momenteel in het 1e jaar van mijn studie. Ik ben de secretaris van AlexA en naast mijn studie werk ik op een BSO in Haarlem. Ik ben altijd in voor een praatje, zoek graag de gezelligheid op en zit vol met idee├źn voor AlexA. Samen met de rest van het bestuur en de commissie gaan wij dan ook zorgen voor de leukste activiteiten en borrels. Ik hoop jullie daar allemaal te ontmoeten! Dus wie weet, tot snel! :)